Hopp til innhold

Kretsrenn Trydalsbakkene Gjerstad 2023

Terminlisten hopp 2023-2024

Det nærmer seg vinter og hoppkomiteen har satt opp renn for sesongen i samarbeid med klubbene

Sesongen starter med kretssamlingen på Hovden 1-3 desember. Her skal vi gi de yngre motivasjon og glede som vi skal ta med oss i bakkene gjennom vinteren. Vi ber alle om å støtte opp om våre arrangører. Vi ønsker alle store og små velkommen. Som alltid ønsker vi oss også deltakere til Hovedlandsrennet og Solan Gundersen vinterleker. Vi har en dyktig hoppkomite som brenner for hoppsporten og fokus på rekruttering. Gjennom flere år så er hopp i Agder og Rogaland blitt synonymt med mange glade barn i hoppbakkene - det er også vært viktigste fokus fremover. Gi gass!

Terminlisten 2024 

NB. Ny dato Trollbakken 10/2

nif-epi04, 04