Hopp til innhold

FIS listen langrenn 2023-2024 faktura

Pga. omlegging av rutiner i NSF langrenn, så ble det to utsendinger av faktura til klubbene i 2023

Faktura for FIS listen har innen langrenn, blitt sendt etterskuddsvis til våre klubber. Dvs at klubbene har mottatt en faktura for sine løpere etter at sesongen har vært gjennomført. I skiforbundets andre grener har dette vært sendt for sesongen som skal i gang. I 2023 sendte vi melding til våre klubber om at det vil bli en dobbel fakturering siden langrenn ville være i forkant slik NSF andre grener gjør. Derfor ble det sendt ut for sesongen 2022-2023 som vanlig, samt at det ble meldt om at stykninger og nye løpere fortløpende ble meldt inn og at vi hadde en samlet frist rundt dette.

Tidligere artikkel rundt FIS listen 2023

Endelig liste ligger da vedlagt og danner grunnlaget for faktura som er sendt ut. NB! Dette er ikke penger til skikretsen, men direkte til FIS.

Endelig FIS liste langrenn 2023-2024

NIF-EPI03, 03