Hopp til innhold

Hintertux høsten 2023

111 store og små deltakere er i full gang med årets Hintertuxsamling. Fine dager på breen med ulike grupper, og verdifull trening på snø. Stikkord: skiglede, motivasjon, vennskap på tvers og GØY

Hotel Berghof og familen Dengg ønsker nok en gang Agder og Rogaland skikrets med venner velkommen til en fantastisk høstuke i Hintertux. Sjekk https://www.berghof.at/ https://www.facebook.com/berghof.hintertux

Innbydelse Hintertux 2023 Endelig deltakerliste

 

Fra tidligere:

Betalingskrav er sendt ut til klubbene med innbetaling i august og siste forfall 15. september.

Valutakursene gjør at det pr. nå ser ut til at prisene må økes noe i forhold til invitasjonen.

Avmelding etter 15.august medfører et administrasjonsgebyr på 750,- + faktiske utgifter.

Gjør oppmerksom på at hver klubb har en påmeldingsansvarlig som all info går gjennom.

I henhold til samlingsplan og i tradisjon tro inviteres det til samling i Hintertux uke 41, dvs. fra lør.7/10-fre13/10

Det legges opp til 6 dager trening fra søndag 8/10-Fredag 13/10.

Buss

Kretsen setter som vanlig opp busstransport t/r Hintertux. Avreise fra Bryne fredag 6/10 (ca.11.00) og ankomst lørdag 14/10

Bussen er den enkleste og rimeligste måten å komme seg til Hintertux. Etter å ha levert bagasjen og funnet deg et sete er det bare å legge hode tilbake og slappe av til du står rett utenfor døren på Berghof. Roger og Jarle sørger med stødig hånd  for at alt går rolig og trygt for seg.  På overfarten Kristiansand-Hirtshals og motsatt er den legendariske buffeten på resturante Catch Me If You Can tilgjengelig for alle på bussen.

Det er mulig å gå på bussen mellom Bryne og Kristiansand, dette avtales før avreise.

Forsikring:

Alle som har fylt 13 år skal ha betalt NSF sin startlisens. Hver enkelt klubb er ansvarlig for å kontrollere dette. Ved eventuelt besøk hos lege er det også hensiktsmessig at man har med Europeisk helsetrygdekort». Dette bestilles på helsenorge.no Alle må ha kontroll på egen reiseforsikring.

Oppsett av rom-lister:

Etter påmeldingsfristens utløp vil arrangør sette opp romlister. Det forutsettes at det ikke gjøres endringer på rom-listene under oppholdet i Hintertux da dette kan innebære en høyere kostnad enn budsjettert. De som i påmeldingen anfører at de ønsker enkeltrom, vil måtte påregne en høyere pris på turen til. Arrangøren vil forbeholde enkeltrommene vi disponerer til bussjåfører, trenere og lagledere.

Regler under oppholdet:

Arrangør understreker at det er alkoholforbud for aktive og ungdom under 18 år på turen. Ved brudd på dette eller hotellets regler vil de dette gjelder enten sendes hjem eller bedt om å skifte hotell. Kostnader knyttet til dette må dekkes i sin helhet av den dette gjelder.

Klubbvis påmelding:

Det understrekes at det praktiseres klubbvis påmelding til samlingen. Påmelding sendes på vedlagte påmeldingsskjema til denhelgeandersen@gmail.com

Frist for påmelding er Onsdag 31.05.2022

Kostnad og betalingsinformasjon

Barn 2008-2016

Ungdom 2004-2007

Voksen 2003

11500,-

12600,-

12700,-

Prisen inkluderer:

-          Buss t/r Bryne-Kristiansand-Hintertux inkl. ferje m/buffet

-          Hotell 6 netter inkl. frokost, niste og middag

-          Heiskort 6 dager

Fratrekk og tillegg:

-          Ordner transport selv  -2000,-

-          Ekstra natt på hotell  +950,- (- ved færre netter)

Ekstra dager heiskort

Barn

Ungdom

Voksne

220,-  pr.dag

395,-  pr.dag

485,-  pr.dag

Færre dager heiskort

Barn

Ungdom

Voksne

-170,- pr.dag

-310,-  pr.dag

-380,-  pr.dag

Prisen på samlingen er ikke 100 % fastsatt. Den kan variere etter antall påmeldte og eventuelle større valutasvingninger. Endelig pris vil bli fastsatt etter utløp av påmeldingsfristen.

Første forfall (50 %) er 20.juni og andre forfall (50 %) er 20.august.

Som tidligere år praktiseres klubbvis påmelding og innbetaling. Skikretsen fakturerer klubbene. Dette skal innbetales på forfallsdato. Klubbene er selv ansvarlige for å sørge for at deres deltakere har betalt inn til klubben i forkant. Ved forfall etter 15.august blir det et avbestillingsgebyr lik faktiske utgifter + kr. 750 i administrasjonsgebyr. Hver klubb skal oppnevne en påmeldingsansvarlig som er eneste kontakt mellom klubbmedlemmer og arrangør.

NIF-EPI03, 03