Hopp til innhold

Resultater Sandriprennet og Vindbjartmixen med innlagt KM

Det ble en flott helg på Sandripheia. Sandriprennet lørdag ble også avholdt som KM friteknikk for de klassene som ikke fikk gå på Hovden grunnet kulde, søndag ble Vindbjartmixen avholdt og det ble samtidig KM sprintstafett.

Resultater Sandriprennet KM friteknikk Vindbjart Ski Facebook

Resultater Vindbjartmixen KM sprintstafett Vindbjart hjemmesider KM medaljører kretscup reportasje FVN

KM for klassene jenter 13 og 14 år og gutter 13,14,15 og 16 år. Junior og jenter 15 og 16 år ble avholdt under Hovdenrennet.

 Fra tidligere

Sandriprennet KM fristil Vindbjartmixen KM sprintstafett

Pga. avlysningen på Hovden og kun delvis gjennomføring av KM fristil, har langrennskomiteen besluttet at KM fristil arrangeres sammen med Sandriprennet. Det var egentlig ikke tenkt å arrangere KM sprintstafett denne sesongen, men siden Vidbjartmixen er så populær og skal arrangeres på søndagen, så får dette rennet likevel KM status, slik at dette blir en fullverdig KM helg. For klassene som ble avholdt under Hovdenrennet blir da ikke lørdagens Sandriprenn gjeldende for KM fristil.

Takk til Vindbjart IL som kunne ta på seg arrangementet på kort varsel uten at vi måtte ta bort en rennhelg senere i sesongen.

Informasjoner vil komme på terminlisten. KM fristil Hovden og Sandrip vil da telle som uttakskriterier for nasjonale renn senere i vinter, samt legges inn i kretscup.

NIF-EPI02, 02
NTB