Hopp til innhold

Foto: Mathias Banholzer

Rapport hopptreff

Finale hopptreff Trollbakken og Sandrip 24.og 25.september.

Resultater via K-jump

Vi hadde gleden av å være med å arrangere hoppfinaletreff for RC jenter og gutter i Trollbakken og Sandrip. Deltagelsen kunne nok vært større, men de som deltok gjorde gode og fantastiske prestasjoner, der noen også brøyt opp nye grenser for seg selv. Det var deltakere fra Oslo, Buskerud, Hedmark, Telemark og Vestfold og Agder og Rogaland.

Det var lagt opp til hopping på lørdagen i alle bakker i Trollbakken der også rekrutter kunne delta, og deltok. Om dette var godt nok kommunisert ut til alle klubber skal være uvisst siden det var kun hoppere fra Otra som deltok med rekrutter, men igjen de som deltok fra Otra gjorde noen strålende hopp i alle bakker med deltaker fra 3år til 43 år.

I hoppfinaletreffet hoppet RC C jenter og gutter i Trollbakken og RC A og B i Sandrip med frihopping på lørdag formiddag, en individuell konkurranse på lørdag og en lag konkurranse på søndag. Siden det kun var to lag (Hedmark og Buskerud) som stilte i laghopp, som Buskerud vant, ble det også satt opp en ekstra individuell konkurranse i Trollbakken og i Sandrip slik at alle hopperne skulle få mer hopp siden de først var samlet.

Otra IL hadde også lagt til rette for overnatting i sitt klubbhus hvor mange valgte å overnatte. Det ble arrangert litt sosial samling med grilling, bordtennis og gode samtaler under Norges landskamp i fotball.

Det var også kiosk i begge bakkene, som ble flittig brukt av de som va der. Otra og Øvrebø takker Norges skiforbund med teknisk delegert Kristian Brenden i spissen sammen med alle deltagere, foreldre, trenere, støtteapparat og supportere for en flott hopphelg på Sørlandet.

 
NIF-EPI03, 03