Hopp til innhold

Haukelisamling - avlyst

Pga. snøproblemer på Haukeli, må desverre den oppsatte kretssamlingen avlyses. Alternativet er sendt ut til klubbene og består av egen samling i forkant av førjulsrennene på Geilo.

Den norske vinteren lar vente på seg, og Haukeli skisenter klarer dessverre ikke å åpne tidsnok til at vi kan ha treningsamling der. Vi må derfor avlyse.

Som erstatning setter vi opp samling på Geilo mandag 12 til torsdag 15. desember med påfølgende renn- førjulscup 16.-18. desember.

Det var ikke ledig kapasitet i anlegget til oss samme helg som Haukeli skulle vært.

Jeg jobber med å skaffe overnatting, og kan ikke gi nøyaktig pris, men anslår ca. 250-300,- pr.pers. pr.natt. Selvhushold i leiligheter.

Pris for heiskort er 1690,- for hele perioden. Promokode blir sendt ut i forkant av samlingen og alle kjøper selv heiskort.

Jeg ber klubbene om å ta en rask runde med påmelding, og komme tilbake med utfylt påmeldingsskjema innen lørdag 3.desember.

Det er forståelig at ikke alle har anledning til å ta så mye fri fra jobb, så jeg vil oppfordre til å samarbeide, så flest mulig løpere har mulighet til å komme på samling.

Med hilsen Helge

Førjulsrenn Geilo

Fra tidligere:

Informasjon Haukelisamling 2022

Samlingen er åpen for: Alle løpere.

Overnatting: Leiligheter i Råsali og Råsehallet. Det legges opp til selvhushold i forhold til mat. Lørdag kveld blir det som vanlig organisert felles middag på kafeen i anlegget.

Kostnader:

I etterkant av samlingen vil kretsen foreta en avregning av kostnadsfordelingen i henhold til antall påmeldte deltakere. Kostnadsfordelingen vil omfatte overnatting, heiskort, treneravgift og dekning av felleskostnader. Hver klubb blir fakturert for sitt beløp.

Transport: Alle må selv sørge for transport til/fra Haukeli

Lagleder: Hver klubb oppnevner lagleder, og all informasjon går gjennom lagleder og samlingsansvarlig.

Påmelding: Påmelding klubbvis innen tirsdag 29.11.22 kl. 16.00

Husk å ta med: Skiutstyr, barmarkstøy for utetrening, preppeutstyr, drikkeflaske, hjelm, ryggplate..     

Frammøte: onsdag 07.12.22

Trener/lagledermøte onsdag 07.12.22 kl. 21.00 i Plogen-lodgen

Vel møtt til samling på vintersnø😊

Mvh Helge Andersen

nif-epi04, 04
Foto: Heiko Junge / NTB