Hopp til innhold

Terminliste langrenn 2021-2022

Foreløpig terminliste basert på søknader er godkjent av langrennskomiteen og fremkommer på terminlisten på nett

Langrennskomiteen ønsker en god og bred terminliste for kommende sesong. Innen fristen var det innkommet en del søknader, men vi mangler fortsatt mange. Men likevel må vi forholde oss til de frister som er satt. I tillegg har KM del I og del II blitt tildelt henholdsvis Oddersjaa SSK/Vindbjart IL og Hjelmeland IL/Suldal IL i fellesskap.

Vi ber klubber som enda ikke har søkt om å gjøre dette i sportsadmin snarest. Renn som allerede er godkjent har da fortrinnsrett på sine datoer. Etterhvert vil det også komme utfyllende opplysninger under hvert renn i påmeldingsløsninger via terminlisten.

Terminlisten langrenn/turrenn 2021-2022 terminlisten hovedpunkter NSF

nif-epi04, 04
NTB