Hopp til innhold

Regionsamling Sør hopp

Otra IL, Agder og Rogaland skikrets og Norges skiforbund ønsker velkommen til hoppsamling på Evje 4 - 8 August 2021.

Oppdatert 19/7 2021

Det blir et innholdsrikt program som kombinerer hopping og utfordrende og sosiale aktiviteter. Det blir hopping i 5, 10, 20, 35 og 50m bakke. Det blir arrangert hopprenn lørdag 7.august. Det blir også en økt med alternativ trening i hall. Aktiviteter vil være klatrepark, rafting og bading.  Vi håper på at vi får mange deltakere som kommer utenfor Agder og Rogaland. Samlingen passer best for utøvere 2 - 15 år, men alle er hjertelig velkommen.

Påmeldingslink til lørdagens hopprenn (online påmelding)

NB! Overnatting og mat utgår siden det ikke var spesiell interrese rundt dette.

Send påmelding til jonterjehegghaug@gmail.com 

Plakat hoppsamling Sør (oppdatert 19/7)

 

NIF-EPI03, 03