Hopp til innhold

Foto: Bjørn Vaaland Jæren Alpinklubb

Rapport Fonnasamling mai 2021

Rapport fra Fonna 1, samling for U16, U14 og Gymnas 21-24 mai

Rapport Fonna 1

Forberedelsene til Fonna 1 besto i lage å sende ut invitasjon, motta påmeldinger, organisere grupper og trenere, legge overnattingskabalen, booke trase og salt å handle mat til de første dagene. For å minke smittepresset, i hovedsak i forbindelse med overnatting valgte AK å begrense denne samlingen til U14 og eldre, det vil si at U12 som egentlig skulle vært med ikke ble invitert til denne samlingen. De får derimot en egen samling på Fonna 2 som vil være for U12 og yngre. Kretsen har som kjent tidligere inngått samarbeid med Voss Alpin, og Odda har vært med oss i mange år. Nå er også Bergensklubbene Fana og Tertnes på vei inn i samarbeidet, og stilte med flere løpere på denne samlingen. Veldig kjekt å få med nye i vår alpinfamilie.

NIF-EPI01, 01
NTB