Hopp til innhold

Suksesstrener klar for ny sesong

Eivind Arne Bjaaland, eller bare Bjelle som de fleste kaller ham, er klar for sin sjette sesong som trener for regionlaget Team Elon Vest

Treneren for Team Elon Vest - ett av fem regionlag under NSF langrenn paraplyen, har signert ny arbeidsavtale i 100% stilling for sesongen 2021-2022. Samtidig kan både han, laget, støtteapparat og styringsgruppen se tilbake på tidenes sesong.

Vi nevner pallen i NM, norgescupseiere, uttak til VM, U23 VM og flere worldcup starter. Og selvfølgelig en haug med lovord fra fjern og nær og det beste Team Elon laget denne sesongen. 

Så var det denne karen fra Fyresdal da. Hva er det egentlig med ham? Superlativene hagler når både løpere og andre skal beskrive ham. Lidenskapelig engasjert, lite selvhøytidelig, GLIMT i øyet - men samtidig seriøs. Bryr seg om alle, men samtidig knallhard på hva som kreves for å nå toppen. En enkel mann som er lett å bli glad i.

Snart er det klart for nytt uttak av Team Elon Vest for sesongen 2021-2022. Kretsene Agder og Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane samarbeider der våre beste kvinner og menn på seniornivå får mulighet til å satse mot toppen.

Team Elon Vest

NIF-EPI02, 02
NTB