Hopp til innhold

Øverst fra venstre Ragnar til høyre Helge og nederst Hans

Skifte av kretstrener alpint sesongen 2021-2022

Ny skisesong starter 1. mai og i den anledning takker vi våre to kretstrenere Hans og Ragnar som har gjort en formidabel innsats. Samtidig ønsker vi Helge Andersen velkommen tilbake på laget.

Både Hans Blattmann og Ragnar Fosstveit har vært ansatt i en prosentvis stilling som kretstrenere i Agder og Rogaland Skikrets. Deres kontrakter går ut 30. april 2021. Begge har andre jobber ved siden av. Fra 1. mai 2021 vil tidligere kretstrener alpint Helge Andersen bli ansatt i 100% stilling som kretstrener. Samtidig vil skikretsen ha en utleieavtale med Voss skigymnas/Voss alpint. I den anledning trer også Hans og Ragnar til side som ansatte. Men ikke tro at de er borte fra alpinsporten. De vil begge jobbe frivillig fremover som trenere og bistå ved kretssamlinger og annet. Begge er ildsjeler med alpint i blodet og Hans er også hederstegnmottaker i skikretsen for sitt enorme arbeid i 40 år. Ragnar overtok stillingen etter at nettopp Helge ble ansatt som alpintrener ved HSG. Etter at HSG la ned sin satsing var det helt naturlig å kombinere en fulltidsstilling i samarbeid med alpinsatsingen på Voss, som ble skikretsens foretrukne samarbeidspartner for juniorer som vil satse. 

Hans Blattmann vil fortsette i sin stilling som landslagssjef for paraalpinistene i Skiforbundet, med vår egen Jesper som gullgrossist. Hans ble i sin tid heltidsansatt i Skikretsen i 2011/2012 som kretstrener alpint etter mange år på HSG. Ifølge ham selv, trodde han at dette ville bli hans siste jobb og noe han ville bli værende ved til han ble pensjonist. Så kom Jesper for fullt via våre kretssamlinger og som trener ble Hans med videre i en mindre stilling til NSF para. Resten er historie - gullhistorie.

Helge Andersen er en likandes kar fra Jæren, bosatt med familien på Hovden. Han tenker alpint 24/7. En engasjert og dedikert person med hjerte alltid tett på alpinsporten og egentlig alle aldersgrupper som ønsker å drive med aktivitet generelt.

Det blir litt som å hoppe etter Wirkola å erstatte disse to, men begge har lovet en god og glidende overgang og vil hjelpe til i tiden som kommer sier en nøkternt og beskjeden Jærbu :-)

Takk for samrbeidet til Hans og Ragner og velkommen tilbake på laget Helge. Alt ligger til rette for mange fine stunder fremover.

NIF-EPI02, 02
NTB