Hopp til innhold

Resultater Vindbjartmixen og Sandriprennet

Vindbjart IL sammen med Hovden sportsklubb arrangerte to fine renn på Hovden denne helgen

Etter mye frem og tilbake rundt smittevern, arrangør, nytt rennsted og avlysning av KM - ble det et flott arrangement på Setesdals tak denne helgen. Litt sugende føre, gjorde at mange måtte helt i kjelleren og ta ut sitt ytterste. For mange var dette første rennet denne sesongen. Mange glade barn og unge på ski. Vi har stor medfølelse for de som ikke kunne delta pga. lokale smittevernregler i deres kommuner. Vi er i en spesiell situasjonen og må bare forholde oss til de regler som gjelder til enhver tid. Følg med på terminlisten fremover og råd som gjelder fra kommuneoverlegene i kommunen som arrangerer.

Resultater Vindbjartmixen og Sandriprennet

NIF-EPI02, 02
NTB