Hopp til innhold

Resultater Saudarenn alpint på Hovden

Det ble en flott alpinhelg på Hovden på tross av avlysning av KM. Klubbene gikk sammen og arrangerte både SSL og SL i fellesskap.

Etter at alpinkomiteen tidlig utsatte sine renn til mars og april pga. koronasituasjonen, var det mange som hadde sett frem til denne helgen. Endelig skulle man få lov til å konkurrere igjen. Desverre fikk ikke alle lov til å delta pga. lokale smittevernregler i enkelte kommuner, og selve KM utgikk pga. smittevern. Men de som var tilstede fikk en flott opplevelse. En stor takk til alle frivillige fra klubbene som i fellesskap bidro til to flotte dager. Ekstra gledelig å se såpass mange nye rekutter og yngre løpere som igjen viser at rekrutteringen i kretsen virkelig har fått et løft denne sesongen. Til helgen er det renn i Sirdal og vi håper å se dere alle igjen på startstreken.

SSL 10 år og yngre urangert SSL 11 år og eldre

SL 10 og yngre urangert SL 11 år og eldre

NIF-EPI02, 02
NTB