Hopp til innhold

Resultater KM rulleski Sandrip

Et flott gjennomført KM rulleski oppdelt i to arrangement med strenge smitteverntiltak. Verdige vinnere og god stemning

Resultater KM rulleski 2020

Ekstra tiltak ble satt inn for å ivareta smittevernet, og både arrangør og deltakere bidro til at det ble et vellykket arrangement. Også været var på vår side selv om vinden var noe sterk til tider.

Først ut var kretsrenn-klassene (klasse 8-12 år) som gikk hhv 1 og 2 km fristil. To timer senere startet KM-klassene (13 år – senior). Disse gikk hhv 3, 6, 9 og 12 km klassisk.

Takk til medarrangør Oddersjaa SSK samt alle deltakere og støtteapparat for flott innsats denne lørdagen i september! Takk også til sponsorene våre!

Alle deltakerne fikk deltakerpremier (se bilde), noen fikk en ekstra premie (trukket tilfeldig på startnummer) i form av en bærepose med diverse godsaker fra sponsoren vår Coop Extra, Torsby, Roar Hjelmeseth fra Hovden skigymnas kom med Hovden Tour-luer til deltakerne, og premiepallen i KM-klassene fikk selvsagt KM-medaljer.

Fra tidligere:

NB!! Siste rekordpåmelding til KM rulleski 2020.

Startliste KM rulleski  koronereglene for årets KM rulleski

Spesielle tiltak ved dette arrangementet: Starttidspunkt: Arrangementet vil bli delt opp i to deler med forskjellige starttidspunkt:

⮚ Aldersklasser til og med 12 år starter klokken 11:00

⮚ Aldersklasser fra og med 13 år starter klokken 13:00

⮚ Det vil bli definert et eget område hvor kun utøvere og støttepersonell slipper inn. For hver del av arrangementet (start kl. 11:00 respektive 13:00) settes det en begrensing på 2 personer fra hver klubb som får adgang innenfor avsperret område.

⮚ Det vil være personell fra arrangørstab som noterer ned navn og kontaktinformasjon på støttepersonell som skal innenfor avsperret område.

Fra tidligere:

Invitasjon KM rullski 2020 Online påmelding 

Oddersjaa og Vindbjart arrangerer KM på Rulleski for Agder og Rogaland på Sandripheia.

Tid og sted:

Lørdag 12.september fra kl 1300 ved Sandripheia Fritidspark. Start og mål vil bli ved den nye skistua ved stadion.

Klasser og stilart:

Alder fra 2013 (8 årsklassen) og eldre. Det blir i fristil for aldrene 8 (2013) til 12 (2009) som går et vanlig kretsrenn. For KM klassene 13 år (2008) og eldre går rennet i klassisk stilart.

Klasse

Løypelengde

Stilart

J/G 8-10 (kretsrenn)

1 km

Fristil

J/G 11-12 (kretsrenn)

2 km

Fristil

J/G 13-14 (KM)

3 km

Klassisk

J/G 15-16 (KM)

6 km

Klassisk

K 17-20 og senior (KM)

9 km

Klassisk

M 17-20 og senior (KM)

12 km

Klassisk

Smittvern:

Pga smitterisiko vil klubbhus/garderober ikke være tilgjengelig i år. Det vil bli utsendt egne retningslinjer mhp restriksjoner på korona.

Brikke:  

Husk egen brikke. Lånebrikke er mulig mot avgift.

Rulleski:

Det vil bli låneski for KM klassene og ski vil bli utdelt rett før start. For de i aldersgruppa 8-12 vil det være sorte juniorhjul som er aktuelle å bruke, og utøverne må stille med rulleski for merking av ski senest 30min. før start. Arrangør har noen rulleski til utlån.

Rennleder:

Ole Lossius 90199965

nif-epi04, 04
Foto: Sverre Hjørnevik