Hopp til innhold

Rennsøknader langrenn vinter og KM rulleski

Rennsøknader vinter 2020/2021 legges inn i sportsadmin, samtidig ønsker vi arrangør av KM rulleski 2020 og KM del I 2021 med fokus på rekruttering

Langrennskomiteen ber om at klubbene legger inn sine rennsøknader for kommende vinter i sportsadmin innen 31. august.

KM rulleski arrangeres lørdag 12. september. Stilart er klassisk stil. Det blir kun en dag pga. corona. Klubber som ønsker å arrangere årets KM rulleski bes om å rette sin henvendelse til langrennskomiteens leder Henning Wiig innen 30. juni 2020. Henning@helge-wiig.no 

KM del I 2021 arrangeres 30-31 januar ref. terminlistens hovedpunkter 

https://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/terminlisten-og-hovedpunkter/

Langrennskomiteen ønsker at klubber som vil arrangere KM del I også retter en egen henvedelse til langrennskomiteen med frist 31. august. Årets KM arrangør vil få krav på seg at det skal være et eget barneområde og skileik og aktiviteter for barna gjennom dagen. Fokus - skiglede for alle!

nif-epi04, 04
NTB scanpix