Hopp til innhold

Sondre Ramse er en av utøverne til Skikretsen som deltok i flere NC konkurranser sesongen 2019-2020

NC støtte langrenn sesongen 2019-2020

I tråd med budsjett for langrenn 2020 så utbetales det NC støtte for junior og senior basert antall starthelger

Langrennskomiteen har tidligere basert sin støtte på antall NC helger med 500,- pr. helg. For 2020 så ble det en brå slutt for juniorklassene med avlysningen av NM junior. De som var påmeldt til NM junior vil få dette også regnet inn i sin støtte.

Støtten vil bli utbetalt til Sirdal Ski og Hovden Skigymnas for elever ved disse skolene fra vår skikrets. De vil da også bruke dette i sine avregninger i sine egenandeler. For kretslagets løpere vil støtten bli utbetalt til klubbene som deltakere kommer fra. Skikretsen forholder seg alltid kun til klubb og ikke enkeltutøvere i sine økonomirutiner. Samtidig vil både HSG, Sirdal og kretslaget få 5000,- hver til dekking av kostnader for evt. deler av støtteapparatet ved avlysningen av NM junior spesielt. I tillegg betalte skikretsen påmeldingsavgift for alle stafettlagene som var påmeldt og fikk tilbake 50% av inbetalt beløp.

For senior (både regionlag og andre løpere) vil støtten også utbetales til klubbene løperne kommer fra basert på NC renn i Norge i vinter.

Toalen blir da 92 000,- i NC støtte og 20 000,- i utgifter til NM junior (som ble avlyst)

Selv om langrennskomiteen har hatt endel tap i perioden på bortfall av forventede deltakeravgifter pga. korona, så vil likevel komiteen følge sitt opprinnelige budsjett med utbetalinger av støtteordninger for NC.

Støtten vil bli utbetalt iløpet av etpar dager.

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix