Hopp til innhold

Presisering vedtak rundt deltakere i skirenn i Agder og Rogaland Skikrets

Skikretsens hovedstyre presiserer vedtaket rundt deltakelse i renn arrangert i Agder og Rogaland som gjelder alle grener

Sak 5. Presisering av vedtak rundt deltakelse i skikretsen renn pga. covid-19

  • Vi har tidligere meddelt våre arrangører at våre renn endres til kretsrenn og at disse kun er åpne for utøvere fra Agder og Rogaland Skikrets, samt utøvere som har studieplass/bostedsplass i vår krets. Foreløpig gjelder dette frem til 31.12.2020. Siden vi kun har hatt Hovdenrennet så langt, er det viktig å komme med en presisering om at dette gjelder alle grener og ikke kun langrenn.

Vedtak: Alle renn i skikretsen endres til kretsrenn. Renn i kretsen innen alle grener er kun åpent for utøvere fra Agder og Rogaland Skikrets og eller de som har studieplass/bostedsplass i vår krets. Vedtaket gjelder i første rekke frem til og med 31.12.2020, men kan forlenges i lys av nye retningslinjer og anbefalinger fra NSF, samt oppdatert koronaveileder på NSF sine hjemmesider.

Regioncup langrenn 2021 er et eget prosjekt mellom tre skikretser pga. bortfall av Norgescup 2021 og er foreløpig unntatt reglene.

nif-epi04, 04