Hopp til innhold

Kurs Treningsleder og Trener I langrenn

Langrennskomiteen inviterer til både Treningsleder og Trener I kurs i Melsheia 6-7/11 og 14-15/11

Det er et økende behov for kurs og utdanning i klubbene våre. Pga. korona, har vi tidligere vært forhindret i å avvikle kurs. Men med smittevernstiltak og god avstand inviterer vi til både Treningsleder og Trener I kurs i Melshei/Sandnes Arena. For de som bare vil ta treningslederkurset så er dette 6-7 november. For de som vil ta hele Trener I kurset så er del I treningsleder - man deltar enten på denne nå eller man har tatt dette tidligere. Del II foregår da 14-15/11. Man må også ha tatt e-læringsmoduler før kurstart (Trener I) Vi ser også på kurs i andre deler av kretsen i nær fremtid.

Invitasjon Trenerkurs Melshei/Sandnes Arena nov 2020

Velkommen til kurs Treningsleder langrenn i Melshei og Sandnes Arena. Kurset kan også være del I i Trener I kurset som skal foregå samme plass helgen etterpå. Alle som skal delta på Trener I må ha gjennomført Treningsleder. Passer for foreldre og trenere som skal trene yngre utøvere i klubbene. Kurspris er 750,- som faktureres klubbene i etterkant. Ingen spesielle krav til forkunnskaper. Kurslærer er Marthe Strøm Solli.

Online påmelding Treningsleder


Fullt trener I kurs i Melsheia/Sandnes Arena. Start treningsleder helgen 6-7/11, så E-læringsmoduler før siste del 14-15/11. Gjennomføring av hele kurset gjelder da fullt Trener I, mens kun første del er Treningslederkurset. To seperate påmeldinger - en til del I og denne til hele kurset. Kurspris Trener I er 1500,- har du Treningsleder fra før og kun deltar på del II så koster det 750,- som faktureres klubbene i etterkant. Kursholder er Marthe Strøm Solli.

Onine påmelding Trener I

NIF-EPI01, 01
NTB