Hopp til innhold

Flott KM rulleski på Sandrip (Foto: Vindbjart IL)

Resultater KM rulleski 2019

Vindbjart Ski og Oddersjaa SSK arrangerte KM på Rulleski 14. sept 2019 på den nye Rulleskibanen på Sandrip

Resultater KM rulleski 2019

Fra Vindbjart IL:

Det aller første rulleskirennet i nye Sandrip fritidspark (kun skiskytterne har hatt ett arrangement der forrige helg) går inn i historien som et flott arrangement under fine forhold, med kjempegod stemning og super innsats.

Takk til Oddersjaa SSK for flott samarbeid om arrangementet! Takk til alle som deltok på én eller annen måte, som deltaker, heiagjeng eller arrangør!

Se bildeserie på Vindbjart ski Se bilder på Oddersjaa SSK 

Fra tidligere:

Et flott, nytt anlegg med varierte løyper vil stå klart. Det vil bli kretsmesterskap i fri teknikk for klassene 13 år (født 2007) og eldre, mens det for de yngre blir vanlig kretsrenn. Er det noen i FH klassene som ønsker å delta så ta kontakt. Husk egen brikke og meld deg på før fristen 12. sept i riktig aldersklasse ( 8 år er født 2012). INGEN ETTERANMELDING. Innbydelse, Klasser og løypekart ligger som vedlegg

Informasjon og online påmelding KM rulleski

NIF-EPI01, 01
Foto: Sverre Hjørnevik