Hopp til innhold

Rennsøknader langrenn/turrenn sesongen 2019-2020

Klubbene bes om å legge inn sine rennsøknader - NB! arrangør KM rulleski 14/9, må søkes innen 23. mai

Til alle langrenns klubber i Agder og Rogaland Skikrets

Langrennskomiteen ber om at alle klubber senest 20. juni legger inn søknad i sportsadmin på renn for kommende sesong 2019-2020. Videre ber vi om at klubbene innen 1. september også forespør TD, og at klubber som har problemer med å finne TD tar kontakt med sin sonerepresentant.

KM rulleski er satt opp 14. september 2019. Vi ønsker at klubber som er interresert i å være arrangør, søker om dette innen 23. mai. Alle KM klasser får låneski, stilart - fristil.Arrangør blir presentert på fagmøte langrenn 25. mai.

Alle rulleskirenn legges også inn i sportsadmin og blir fortløpende oppdatert på terminlisten på nett, etter godkjenning.

https://www.skiforbundet.no/ars/terminliste/ 

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix