Hopp til innhold

Bjelle er en person som ikke tar seg selv altfor høytidlig og er meget godt likt av alle og samtidig presterer teamet bedre enn noen gang (Foto: twitter)

Suksesstreneren fortsetter

Trener for Team Veidekke Vest Eivind Arne "Bjelle" Bjaaland har tegnet ny kontrakt for sesongen 2019-2020

Team Veidekke Vest som består av toppløpere (senior) fra kretsene Agder og Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, har tegnet ny kontrakt med siste års trener. Vi kan se tilbake på en særdeles bra sesong, sier treneren selv. Styringsgruppen er også vedig godt fornøyd og ikke minst løperne på laget. Flere har fått sine world cup debuter og seiere og pallplasser i ulike løp gjennom sesongen har blitt et varemerke. Endelig uttak for sesongen 2019-2020 blir gjort etter at NSF landslag er annonsert, men treneren blir med videre på eventyret :-)

NB! Bjelle blir også gjest under fagmøte langrenn under skikretstinget 25. mai på Tonstad, der han vil holde en presentasjon om veien til kandidat for opptak til Team Veidekke Vest.

Følg Team Veidekke Vest på facebook

NIF-EPI01, 01