Hopp til innhold

Rapport kretssamling alpint Hovden 13-17/2

Nok en samling er over og denne gang med mykere underlag og vinterlig landskap. God jul alle sammen og så er det full fres i romjulen og på nyåret.

Full rapport kretssamling Hovden 

Hovden samlingen var den siste i 2019 i regi av Agder & Rogaland Skikrets. I underkant av 50 løpere deltok på denne samlingen hvor det var flest lørdag og søndag. Forholdene var av en noe annerledes karakter enn de to forrige som gjorde at løpere måtte omstille seg i forhold til underlaget. Samlingen gikk over fire dager og vi var innom både slalåm, storslalåm og Super-G.

Sportslig utbytte
Samlingen ble lagt opp med 3 disipliner, men grunnet forholdene og været ble det 4 økter SSL & SL samt en frikjøringsøkt med Super-G. Til gjengjeld så var det gode tilbakemeldinger etter Super-G økten. Vi har hatt to samlinger på Rjukan og Haukeli med hardt underlag så det passet bra med en samling hvor underlaget var noe mykere. De fleste klarte å omstille seg raskt til andre forhold, mens andre brukte noe lengre tid. Vi delte gruppene i 3 lørdag og søndag hvor U-14 & U16 var sammen. Da fikk vi jobbet mer med hver enkelt og kunne gi konstruktive tilbakemeldinger. Vi hadde full SL løype
(ca 50 porter) tirsdag som var en god test til rennsesongen. Det ble en effektiv samling hvor vi hadde store deler av bakken for oss selv og innsatsen var god. For løperne fra Arendal var det store fremskritt å se og de benyttet seg av ulike traseer under samlingen lørdag og søndag for å få inn riktig posisjon.

Avsluttende bemerkninger
Da gjenstår det å se om vi har forberedt oss godt nok til rennsesongen. Mitt inntrykk er at det har blitt jobbet godt i alle grupper og innsatsen og smilet har vært på plass. Flere nye trenere har tatt oppgaven seriøst og gjort en kjempe jobb. Mange nye foreldre har fått kjennskap til hvordan Agder & Rogaland skikrets organiserer og gjennomføre sine samlinger og forhåpentligvis har et godt inntrykk!
Da gleder vi oss til en ny rennsesong og mange av oss møtes allerede på Hovden i romjulen. Gå inn på https://www.skiforbundet.no/ars/terminliste/ for renn som blir arrangert i kretsen denne vinteren.

Da vil eg ønske alle løpere og foreldre lykke til i rennsesongen samt en riktig god jul og godt nytt år!

Hilsen Ragnar og Hans.

Fra tidligere:

Invitasjon samling Hovden 13-17/12

I henhold til vedtatte samlingsplan for skikretsen inviteres det til samling på Hovden i tidsrommet 13-17.12. 2019. Tema for denne samlingen er skiteknisk trening innenfor disiplinene super-g, storslalåm og slalåm.

Samlingen er åpen for: Alle løpere

Overnatting: Leiligheter på Hovdehytta Resort. Det legges opp til selvhushold i forhold til mat. Lørdag kveld blir det som vanlig organisert felles middag på kafeen i anlegget.

 

Kostnad 2 dg

Kostnad 4 dg

Overnatting

500

1000

Heiskort voksen

Heiskort barn (7-15)

645

505

1165

930

Treneravgift

200

400

Felleskostnader

100

200

 

 

 

Sum barn

Sum voksen

1305,-

1145,-

2530,-

2165,-

Kostnader:

I etterkant av samlingen vil kretsen foreta en avregning av kostnadsfordelingen i henhold til antall påmeldte deltakere. Kostnadsfordelingen vil omfatte overnatting, heiskort, treneravgift og dekning av felleskostnader. Hver klubb blir fakturert for sitt beløp.

  • Felleskostnadene skal dekke kostnader til blant annet salting, bruk av preppemaskin og scooter og reisekostnader for trenere. Kostnadene knyttet til dette kan variere en del fra samling til samling.

Transport: Alle må selv sørge for transport til/fra Hovden

Påmelding: Klubbvis påmelding på skjemaet som er sendt klubbene Frist søndag 8.12. Noen dager i forkant av samlingen sendes det ut endelig oversikt over påmeldte, fordeling på leiligheter samt oversikt over grupper og trenere.

Ved påmelding av trenere fra klubbene så før på hvilken gruppe trenerne ønsker å bidra på

Husk å ta med: Skiutstyr, barmarkstøy og –sko, preppeutstyr, drikkeflaske, hjelm, ryggplate, samt pads for slalåmtrening. Har dere skøyter så ta med dette også. Det er skøyteis på Hovden.

Frammøte: Trenermøte fredag 13.12 kl. 21.00.

Plan for samlingen:

Klokka

Fredag 13.12

Lørdag 14.12

Søndag 15.12

Mandag 16.12

Tirsdag 17.12

08.30

 

10.30

 

SSL trening

Super-g trening

Super-g trening

Storslalåmtrening

10.30

11.00

11.00

 

 

13.00

 

Lunsj

 

SL-trening

Lunsj

 

SL-trening

Lunsj

 

SSL-trening

Lunsj

 

SSL-trening

 

 

 

 

 

 

15.00

 

 

 

17.30

 

Barmark

Gruppevis

Hovden Grendehus/

Hovden Badeland

Skøyter

Barmark

Gruppevis

Hovden Grendehus/

Hovden Badeland

Skøyter

Barmark

Gruppevis

Hovden Grendehus/

Hovden Badeland

Skøyter

Hjemreise

18.30

 

Middag på leiligheter

Og hytter

Middag på leiligheter

Og hytter

Middag på leiligheter og

hytter

20.00

21.00

 

Trenermøte

 

 

 

21.30

Ro

Ro

Ro

Ro

Alle ønskes velkommen til ny samling på Hovden.

Mvh

Hans Blattmann og Ragnar Fosstveit

NIF-EPI01, 01