Hopp til innhold

Historisk innsats i Jnr. VM og U23 VM

Sivert Wiig og Aron Åkre Rysstad kom begge til finale i sprint i jnr VM og U23 VM i Lahti

Våre to fremste sprintere på herresiden klarte først kunststykket å bli tatt ut til VM, så gikk det slag i slag fra prolog, til kvartfinale, semi og finale. 5. plass på Sivert og 6. plass til Aron er meget imponerende og historisk for vår skikrets. Begge var tatt ut i sine tropper basert sin ekstreme fart i sprint og begge leverte varene så det holdt. Skikretsen gratulerer dere begge. Sivert er allerede på Team Veidekke Vest og Aron er siste års junior og aspirerer til neste sesongs uttak. Begge bor og trener på Lillehammer. 

Sivert med VM vinner Erik Valnes og tredjemann Joachim Aurland (foto Henning Wiig)

Les hva Aron selv sier om VM

NIF-EPI01, 01