Hopp til innhold

Bergitte Varne ut fra startporten i årets NM alpint

Tildeling skistipend 2018

Flotte resultater i 2018 dannet grunnlaget for tildeling av skistipend til tre juniorløpere innen hopp, langrenn og alpint

Skistipend 2018

På skikretsens hovedstyremøte 19. september 2018  ble følgende bestemt utdelt:

Vedtak: Skikretsens skistipend 2018 er vedtatt tildelt følgende:

Jonatan Hansen Lauvsland Øvrebø IL hopp - skistipend 2018 kr. 10 000,-

Har hatt en strålende utvikling i hoppbakken og arbeider målbevisst for å nå toppen. Kroner sesongen med å vinne sommerhoppuken i to renn på Lillehammer og en 2. plass. Opprykk til elite og skal nå spise kirsebær mot landslaghopperne. 

Martin Nevland Gjesdal IL langrenn - skistipend 2018 kr. 10 000,-

Har lagt helt i norgestoppen i gutter junior hele sesongen og kronet dette med en sterk sølvmedalje under NM junior i Steinkjer i vinter 10 km fri.

Bergitte Varne Plogen SK alpint - skistipend 2018 kr. 10 000,-

En meget sterk sesong med en rekke pallplasser i juniorklassen. Har også pallplasser i FIS renn med internasjonal deltakelse med seniorløpere på start. Tok medalje i NM junior på hjemmebane slalåm i Sauda og fulgte opp med 2. plass FIS på Hovden. Topp 10 i NM senior.

Våre tre vinnere er alle juniorløpere med stort potensiale og vi håper at denne utmerkelsen kan gi ekstra inspirasjon og motivasjon til å satse fremover og oppnå sterke seniorresultater på sikt. Igjen - gratulerer med utmerkelsen og dere er flotte ambassadører for Agder og Rogaland Skikrets.

(Vi har også meget gode resultater i hovedlandsklasser, men disse faller da utenom skistipend ordningen, men vil komme i fremtidig diskusjoner når de når junior og evt. senior alder)

Samleside skistipend og tidligere vinnere: https://www.skiforbundet.no/ars/om-skikretsen/skistipend/

Bergitte Varne ut fra start i NM senior

Jonatan Lauvsland med pokal

Martin Nevland i fint driv inn til sølv på 10 km fri i Steinkjer

nif-epi04, 04