Hopp til innhold

Herlige dager Hintertuxsamling høsten 2017

Hintertux 2018

Tradisjonen tro blir det tur til Hintertux i uke 40 og 41, klubbvis påmelding innen 15/5

Innbydelse Hintertux 2018 

NB!! Klubbvis påmelding fra klubbene innen 15/5 på eget tilsendt påmeldingskjema til sportslig ledere i klubbene.

Samling i uke 40:
Samling i uke 40 er for løpere født i 2006 eller før (dvs. løpere som er U14 eller eldre neste sesong), unntak er de som har høstferie i uke 40 som da vil ha sin hovedsamling denne uka. Arrangøren forbeholder seg retten til å begrense deltakelse i denne uka da det er begrenset plass på denne samlingen.
Reise for dem som skal på samling i 2 uker er lagt opp med fly til/fra Munchen/Sola, og frakt av ski i
egen varebil. Inkludert i billetten inngår 2 x 23kg bagasje + håndbagasje. Legg merke til at avreise er fra Sola 30.september og retur er til Sola 14.oktober. For denne gruppen blir det én ekstra skidag etter at de andre har reist hjem, lørdag 13.10, samt 2 ekstra døgn på hotell.

nif-epi04, 04
Toppidrettsveka