Hopp til innhold

Karoline til topps i Solan Gundersen vinterleker

Karoline Hansen Lauvsland fra Øvrebø gikk til topps i Solan Gundersen vinterleker i Alvdal

Solan Gundersen vinterleker er uoffisielt NM for yngre hoppere og kombinert utøvere. I klasse jenter 14 år var vår strålende jentehopper Karoline suveren i K-45. Seier med over 10 poeng etter hopp på 44,5 og 41,5 meter. Karoline var kretsens eneste deltaker og fikk mange gode tilbakemeldinger fra hoppmiljøet i Norge at vi hadde en så god jentehopper her fra sør i landet. I lagkonkonkurransen stilte hun i et mix lag og selv med fire og tre avsatser lavere fart, hoppet hun de samme lengene, men i omvent rekkefølge 41,5 og 44,5 meter.

Skikretsen gratulerer med flott innsats og ikke minst at vi har en jentehopper av en slik kaliber i kretsen.

Resultater hopp K-45  Solan Gundersen hjemmeside

NIF-EPI02, 02
Morten V. Eriksen