Hopp til innhold

Jonatan her med NSF jubileumspokal 2017, fortsetter å imponere i hoppbakken (Foto: Skikretsen)

Resultater NM junior hopp stor bakke

Jonatan Hansen Lauvsland ble nr. 8 i NM junior stor bakke på Lillehammer

Jonatan H. Lauvsland Øvrebø IL hoppet seg til en flott 8. plass i NM junior stor bakke på Lillehammer i helgen. Han hoppet solide 123,5 og 125 m. Sindre Åsen Oddersjaa SSK ble nr. 35 og kom desverre ikke med til finaleomgangen. Alle resultater fra helgens litt vindutsatte hopprenn der også Bendik N. Hulløen deltok i ordinært NC renn.

Det var krevende forhold på Lillehammer i dag under Konica Minolta NC og Junior NM Stor bakke. Og dessverre var det vanskelig å gjennomføre helt rettferdige renn, og enkelte løpere fikk dessverre dårlige forhold.

Thomas Aasen Markeng ble junior norgesmester Stor bakke foran Fredrik Villumstad og Espen Jacobsen.

16-18/2 er det klart for NM liten bakke i Bjørlibakken og IL veten er arrangør.

Resultater NM junior Resultater NC renn

Reportasje Skiforbundet hopp repostasje i fvn

NIF-EPI03, 03