Hopp til innhold

Anleggsmidler - befaringsutgifter

Skikretsen setter av midler til økonomisk hjelp ved besøk fra NSF anleggsrådgiver, førstegangsbesøk

Skikretsen har satt av 30 000,- i sitt budsjett for 2017 med tanke på oppfølging innen anleggsrådgiving for klubbene. Midlene er tenkt brukt for å stimulere til økt anleggsinnsats som rehabilitering av eksisterende og bygging av nye skianlegg. Skiforbundet har et eget anleggsrådgiverkorps innen sine respektive grener. Mot at en av disse godkjente rådgiverne vil ha sin befaring i et anlegg med utbyggingsplaner, vil skikretsen kunne dekke kostnader inntil 7000,- mot fremvist faktura fra anleggsrådgiver fra deres førstegangsbesøk (1 dag). En forlengelse av oppdrag fra anleggsrådgiver dekkes av anleggseier i sin videre prosess.

Dette kan være følgende:

  • Bakkeprofiler hopp, alle lengder
  • Tegning/befaring/endring av alpintrasse/freeski (hopp)
  • Homologering langrenn, FIS
  • Rulleski trasse’ rehabilitering langrennsløyper

NB!! Her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Når posten på 30 000,- er brukt, så er det desverre ikke mer igjen å tildele. Ordningen gjelder fra 01.01.-31.12.2017.

Søknad med kopi av faktura sendes til ars@skiforbundet.no

nif-epi04, 04
Lars O. Berge