Hopp til innhold

Resultater Høvringen

Wiberg spurtslo Steinsland i flott påskevær

Åsmund Wiberg vinner av Høvringen 2017
Det ble virkelig en skidag på Høgås siste søndag i mars. Gradestokken viste hele 16 plussgrader kl 1400. 41 løpere på startstreken i konkurranseklassen. Mange sterke navn fra Sørlandet var klar til å kjempe om å vinne årets siste turløp lokalt. Hvem ville gå av med seieren til slutt, hvem var best til å stake gjennom den flate løypa på 10,6 km som ble gått. Langløper/staker Gjermund Steinsland eller Otra sin toppløper i juniorklassen, Åsmund Wiberg. Det ble tidlig disse to som lå fremst. Siste kneika opp til Høgåspytten og stadion var det Åsmund Wiberg som rykket fra Gjermund som hadde dratt nesten hele veien underveis. Åsmund Wiberg tok Otra IL sin andre seier i Høvringen på rad. Sondre Ramse vant i 2016

Resultater Høvringen 2017 Otra IL ski 

nif-epi04, 04
Foto: Sverre Hjørnevik