Hopp til innhold

Kretssamling hopp Tveitan

3-5 mars inviterte hoppkomiteen til kretssamling i Tveitanbakkene.

Flott samling i Tveitanbakken i helga, med renn på lørdagen. Vi fikk mange hopp og 2 av våre utøvere Lukas og Audun fikk prøvd seg i sine hittil største bakker. Lukas i k40 og Audun i k90. Det fikk fart på adrenalinet deres

Resultater Tveitanrennet lørdag   Nedslagskonkurranse ARS

Fra tidligere:

Hoppkomiteen må smi, mens snøen er på plass. Derfor inviterer vi (på kort varsel) hoppere fra våre klubber til kretssamling i Tveitanbakkene. Lørdag og søndag er det renn, men henholdsvis trening samtidig.

Innkvartering Notodden hotell. Påmelding til hoppsamling samt utfyllende info. gjøres til Jonny Lauvsland tlf. 970 89389 mail:  jonnylauvsland@gmail.com innen tirsdag kl. 2300 (beklager kort varsel)

Egenandel 500,- pr. pers. faktureres i etterkant.

Lørdag/søndag:

Landsrenn i Tveitanbakken Rennet inngår i Regioncup Lørdag blir det renn i K-8, K-15 og K-40 Samtidig vil det være fri hopping/treningi K-90 Søndag snur vi det hele med renn i K-90 og fri trening i K-8, K-15 og K-40 Prøveomgang start kl. 11:00.

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix