Hopp til innhold

Resultater langrenn uke 6

Brokke minitour, KS rennet og Slettedalen rundt 11-12 februar

Denne helgen var det flott skivær de fleste plasser i kretsen. Med unntak av Vegårsheirennet, gikk Brokke minitour, KS duathlon og Slettedalen rundt som oppsatt.

Spesielt lørdagen under Brokke minitour forsynte elever fra Hovden Skigymnas seg grovt av stipendbordet. Sjekker for hele 22 000 ble delt ut i stipender for de beste resultatene. Over 200 løpere stilte til start under KS duathlon. Det tidligere to dagers løpet ble nå arrangert kun  på lørdag, med stor suksess. De yngste gikk KS rennet, men de eldre løperne gikk med skibytte.

Også sauda arrangerte sitt tradisjonsrike turrenn Slettedalen rundt. Turrennene kommer nå på løpende bånd fremover og flere vil teste seg ut foran de store turrennene både lokalt og nasjonalt i mars/april.

Alle resultater langrenn

HSG elever med sjekker

NIF-EPI03, 03