Hopp til innhold

Resultater KM slalåm og storslalåm

40 års jubilanten Jæren Alpinklubb arrangerte et prikkfritt KM i Ålsheia

Jæren Alpinklubb feiret seg selv som 40 års jubilant og KM helg i Ålsheia 11-12 februar. Og både vær og førehold kunne ikke vært stort bedre. Rammen rundt var upåklagelig, sol, mange deltakere og godt humør over hele linjen.

Resultater:

SL 10 år og yngre SL 11 år og eldre SSL 10 år og yngre  SL 11 år og eldre

Se flott bilder fra helgen på Jæren Alpinklubb sin facebookside

Fra tidligere:

Jubilanten fra snøfattige Bryne, er virkelig en klubb det lukter svidd av om dagen. Men ildsjeler og en meget godt fungerende styrt klubb, så ligger alt til rette for en flott KM helg. Dagens ledere har videreført arven fra tidligere og representerer klubben på en forbilledlig måte i alle fora. Sist med Telenorkarusell og en ramme for de minste barna som nesten var et world cup arrangement verdig. Gled dere alle som skal delta, være tilskuer eller på annen måte være med.

Skikretsen gratulerer jubilanten med de 40 år og for minst de 40 neste :-)

Informasjoner KM Alpint

nif-epi04, 04
Pedro Lemos