Hopp til innhold

Resultater KM langrenn 2017

Gjesdal IL arrangerte et flott KM på Tjørhom i helgen - alle resultater vedlagt

685 deltakere stiller til start lørdag og søndag. 323 på klassisk og 362 i fristil.

Resultater KM klassisk Resultater KM fristil Gjesdal IL

Startlister lørdag startlister søndag Live timing

Sondre Ramse mottar Skistipendet 2016 for hans fantastiske resultater. Her sammen med leder av langrennskomiteen Geir Olav Håland under helgens KM. Han er også en brennhet kandidat til Team Veidekke Vest i fremtiden.

Litt rufesevær på søndagens fristilrenn

KM FLYTTES TIL TJØRHOM I SIRDAL PGA FOR LITE SNØ PÅ FEED SKIARENA.

Gjesdal il har gleden av å invitere til KM på ski for Agder og Rogaland Skikrets 2017. KM FLYTTES TIL TJØRHOM I SIRDAL PGA FOR LITE SNØ PÅ FEED SKIARENA. Det vil være noe parkering ved start/mål som vil bli fylt opp først på løpsdagen. Videre er det parkering ved grendahuset. Herfra er det kort avstand til skiløypene så det vil være anbefalt for de med eldre løpere å parkere her. Se oversiktskart med mer info om parkering og hvor dette er i forhold til løypene. Det vil være en felles premieutdeling for alle KM-klasser i grendahuset så snart alle er i mål, dvs 13 år og eldre. I de yngre årsklassene får løperne premie ved målgang. I grendahuset blir det også åpen kiosk.

Info. KM klassisk 28/1 Info. KM fristil 29/1 Gjesdal IL

Tine leverer drikke

nif-epi04, 04
Foto: Sverre Hjørnevik