Hopp til innhold

TVV samling Voss

Team Veidekke Vest har tilbakelagt en flott barmarksamlingsamling på Voss

TVVs andre samling vart gjennomført som ein kombinasjon av skigåing og barmark i Myrkdalen, på Vikafjellet og nede på Voss. Me hadde meget god kvalitet på trening heile veka, med bra høgintensitetsøkter i Bavallen og i rulleskiløypa samt meget gode skiforhold på Vikafjellet. Mykje god teknikkjobbing og bra fokus av samtlege. Også kjekt at alle er tilbake i trening og kunne delta på samlinga. Nå står ein solid treningssommar for døra!

Hilsen Frank.

Team Veidekke Vest har hatt sin andre samling - denne gang på Voss. Knallhard barmarkstrening, klassisk elghufs, rulleski, sprettende skigang m.m. Se fine stemningsbilder. Besøk også:

Team veidekke vest på facebook: https://www.facebook.com/VeidekkeVest

nif-epi04, 04