Hopp til innhold

Sesongen 2015-2016 igang

Alpinistene innledet 2015-2016 sesongen med 5 dagers farstsamling i Djuvsbotn i Sauda.

 Forberedelsene til startet med å avtale forhold rundt prepping og arena med Sauda Skisenter. Ove Næss Øye og undertegnede hadde kontakten med ledelsen på skisenteret. Kretstrener ankom tirsdag formiddag og startet da arbeidet med rigging av utforløypa, markering av område for bølgeterreng samt speedtrack sammen med tråkkemaskinkjører Sondre Fosstveit og Ove Næss Øye. Onsdagen fortsatte arbeidet med å klargjøre arenaene, merking av utforløypa, kulefeltet og speedtrack samt grunnsalting. Organisering av overnattingen samt felles middag torsdag og fredag sto Aud Hege for. Matinnkjøp var organisert som vanlig på KIWI i Sauda, og felles grillmiddag ble organisert av Sauda IL på Austarheim Skule. Torsdagens trening ble preget av et sterkt snøvær og nye 50cm med snø i arenaen, så forberedelsene måtte fortsette inn i selve samlingen med ny prepping av alle arenaer, fjerning og nystikking av løypa m.m.

Les full rapport fra kretstrener

NIF-EPI03, 03