Hopp til innhold

Oppstartsamling TVV

Team Veidekke Vest er nå formelt igangsatt og de har avholdt oppstartsamling Ølmedal.

Oppstartsamling for Team Veidekke Vest var lagt til Ølmedal i Vindafjord. (NB! Litt frafall pga. sykdom) Med fokus på å bli kjent samt å få begynne grunntreninga mot vinteren. Me gjennomførte også eit sponsorbesøk hos Veidekke i Bergen og utfordra publikum på Sletten Storsenter til stakeduell. 2. pinsedag sprang TVV det tradisjonsrike Ølmedalen rundt saman med elitelagets, Sjur Røthe. Her vart Lisa Kvamme nummer 2 og Gaute Kvåle nummer 5 på sterke tider. Det vart også tid til ein morgontur på rulleski saman med Sjur Røthe og den gamle storløpar frå Vindafjord, Bjørnar Larsen.

Neste samling der forhåpentligvis alle er friske foregår på Voss 10. juni.

Hilsen Frank

Team Veidekke Vest avtalen ble formelt undertegnet av kretslederne under vårmøte i Skiforbundet 30. mai i Oslo.

NIF-EPI03, 03