Hopp til innhold

Kretslag langrenn junior 2015

Langrennskomiteen viderefører suksessen med kretslag junior for 2015.

Langrennskomiteen i Agder og Rogaland skikrets har sesongen 2014-2015 hatt et tilbud for utøvere som ikke velger å gå på skigymnas etter ungdomsskole. Vi ønsket å gi disse også en mulighet til fortsatt utvikle seg som langrennsløpere.  Det viser seg at det er bra for motivasjonen i treningen å komme sammen på samlinger, selv om mye bra jobb blir gjort rundt i klubbene.

Tilbudet har fungert godt for de utøverne som har vært med på kretslaget forrige sesong, og de har gitt tilbakemelding om at det er et tilbud de fortsatt ønsker.

Utøvere som melder seg til å delta på kretslaget bør satse aktivt på langrenn, og de bør ha som mål å delta i Norgescuprenn i tillegg til renn i kretsen.  Egenandel for å bli med på kretslaget vil bli krevet

Informasjoner kretslag junior 2015

nif-epi04, 04