Hopp til innhold

Vinnere skistipend

Skikretsen tildeler hvert år et stipend som skal stimulere til aktiv seniorkarriere

Vinnere av årets skikretstipend er vedtatt av skikretsens hovedstyre utifra gitte kriterier. Stipendet kan gis til utøvere som utmerker seg nasjonalt og internasjonalt og som enten er seniorutøvere eller på vei til å satse inn i senioralder evt. utmerker seg spesielt på et nivå som er ekstraordinært. Stipendet er på 10 000,- til hver utøver

Skikretsstipend for 2015 tildeles:

Sivert Wiig, Gjesdal IL langrenn

Eirik Moberg, Arendal Slalåmklubb freestyle

Jesper Saltvik Pedersen, Plogen SK sitski/alpint

Vinnere av stipendet ble utdelt under åpningsrennet i langrenn på Hovden 12. desember. Jesper er for øyeblikket i World cup Frankrike og vil bli hedret under KM superkombi/Hovden i farta senere i vinter.

NIF-EPI01, 01