Hopp til innhold

Hintertux 2015

Årets Hintertuxsamling er over. En kjempeflott samling med stort treningsmessig og sportslig utbytte, samt sosialt på tvers av klubber

Som vanlig startet egentlig forberedelsene ved avslutning av tilsvarende samling i 2014, med reservasjon av hotellrom på Berghof. Booking av traseer ble gjort primo mai 2015, og innbydelse til samlingen ble sendt ut til klubbene senere i mai. Avtale med busstransport til åpen samling samt
flybilletter til utvidet samling booket midt i juni. Utover høsten og nesten fram til avreise skjer det stadig endringer på antall utøvere, reisemåter, romfordeling m.m. Kretstrener reiste fra Norge fredag 25.9 og benyttet lørdag 26.9 og søndag 27.9 til klargjøring av prepperom, avtaler med hotellet om måltider m.m., booking av traseer på breen og transport av staur opp på fjellet. Som i fjor, deltok også Ove på dette arbeidet. Også i år ble antall deltakere betydelig. Totalt deltok 100 personer i én eller to uker på årets samling til Hintertux!

Full rapport fra kretstrener

Oversikt over løpere og trenere uke 41

JR OG HL-GRUPPEN:   TRENERE/HJELPERE:
05 JR løper Dirksen Merel Hovedtrener: Hans Blattmann
06 HL løper Løvdal Ulrik Hjelpetrenere: Timmi Hansen
06 HL løper Tønnessen Rasmus Hjelpere: Bård Løvdal
06 HL løper Pedersen Tiril Søndervik    
06 HL løper Hansen Tom Kristian    
06 HL løper Dirksen Kaya    
07 LF løper Solberg Eirik Hystad    
07 LF løper Reinsnes Rebekka    
07 LF løper Hansen Marte Pensgaard    
07 LF løper Opedal Marte    
         
LF-GRUPPEN:      
07 LF løper Løvdal Stine Hovedtrener: Ove Næss Øye
      Hjelpetrener: Ole Bjørn Paulsen
07 LF løper Bråstein Stine Søndervik   Anders Opedal
07 LF løper Pedersen Tuva Søndervik Hjelpere: Bjørn Håheim
07 LF løper Håheim Stine   Ingeborg Hansen
07 LF løper Håheim Silje   Synnøve Løvdal
07 LF løper Paulsen Mari    

Høstens vakreste alpineventyr er det noen som kaller det. I uke 40 drar alpinister på utvidet opplegg til breen på Zillertal's tak. I uke 41 kompletteres gjengen slik at antallet overstiger 100 personer fra Agder og Rogaland Skikrets. Det er et stort apparat på plass med logistikk, hoteller, trassetildelinger, grupper, trenere osv. Kretstrener Hans Blattmann vil holde en stø hånd over det meste. Deltakere og annen info kommer etterhvert.

NIF-EPI01, 01