Hopp til innhold

Resultater freeski cup Voss 24/1

Første runde i freeskicupen vart arrangert i Myrkdalen . 50 utøvarei klassene kids, yngre junior, junior, senior og snowboard bidro til å lage eit veldig bra show ! Klas som lagde VM løypa i myrkdalen hadde lagd til eit hopp på 5 m og eit på 11 m . Forholda var veldig fine til tross for kraftig snøvær og mange spektakulære triks vart satt med god stil ! Det spirer og gror i freeski miljøet på vestlandet og sørlandet J . Største trikset for dagen var cork 9 med ulike grabs mens beste  triks på ”veggen ” var ein stilfull cork 3 .

Dagen bar preg av høg drapåfaktor i særs mjuke forhold

Stor takk til alle frivillige og våre sponsorar : Bula , Myrkdalen , S. Endeve , outof briller og skandinavisk høgfjellsutstyr

Alle resultater Freeskicup 1 Voss

Neste runde blir I Sauda 28 februar.

Første renn i freeskicupen 2014-2015 arrangeres 24 januar på Voss. Egne klasser i big air fra kidz 10-12 år og oppover. Online påmelding og informasjoner:

Freeskicup Voss