Hopp til innhold

Alle resultater Blinkfestivalen 2014

NRK sin direktesending fra lørdagens arrangement over

Langrenn Elite:

Prolog herrer Kvartfinaler kvinner Kvartfinale herrer

Semifinale kvinner Semifinale herrer

Finale kvinner Finale herrer

Aldersbestemt langrenn lørdag:

Resultater semifinaler alle klasser  Resultater finaler alle klasser

Resultater lørdag Startlister lørdag Norgescupen etter 5 av 9 renn

Gikk du glipp av NRK sendingen fra fredagens BLINKfestival? Her kan du se den
Skifesten er i gang i Sandnes - se reportasje fra NRK Rogaland . Alle resultater under

Følg rennene via Live resultatservice

Resultater Blink Sandnes fredag 1. august

Langrenn aldersbestemt:

Prolog J/G 11-16 år og junior

Kvartfinaler alle klasser

Langrenn elite:

Langrennsprolog menn

Fellestart menn

Fellestart kvinner

Resultater Lysebotn opp 2014:

Kort løype alle klasser

Menn junior og mosjonsklasse

Kvinner junior og senior

Menn senior

Manificat og Stephen best opp til Ørneredet

NRKs sendetider:
Torsdag (Lysebotn: Kl. 23.20-23.50
Fredag: Kl. 19.30-20.55
Lørdag: Kl. 19.40-21.30

Se NRK videoer fra Lysebotn til Ørneredet 

24. juli: Riggingen i sentrum er godt igang:

Riggingen av Sandnes sentrum er godt i gang, og nytt for året er at løypa får to broer. Den ene broa skal også løperene både over og under, og denne broa er dobbel så høy så det vi har hatt tidligere og det blir en skikkelig bakke å rykke i. Det at løperene også går under broa vil gjøre at løypa danner et slags 8-tall midtveis der løperene får se med egne øyner konkurrentene og hvor nærme de er uten å måtte snu seg!

For å følge byggeprosessen så kan dere sjekke jevnlig facebookalbumet vårt på byggeprosessen som blir oppdatert jevnlig inn mot festivalen :)

Trenger du plass å bo under Blinkfestivalen?

Om en trenger plass å bo under Blinkfestivalen så kan en henvende seg til Scandic Hotell på deres hjemmeside!
 
Se gjerne også andre overnattingsmuligheter på vår menyfane "Reise og opphold" Hjemmeside Blink
 

Har du lyst å se hvem som deltar på blinkfestivalen både av kjente og ukjente navn så kan du finne komplette deltakerlister i denne artikkelen. Du kan også sjekke deltagere i de ulike aldersklassene både Lysebotn opp og konkurransene i Sandnes. Klikk deg inn på artikkelen for å få å se de ulike deltakerlistene.

Deltakerlister:

Lysebotn opp alle klasser

Blink langrenn ungdom

Blink langrenn Senior

Blink skiskyting ungdom

Blink skiskyting Senior

Nyhet 25. juni: Stjernespekket startfelt i årets Blink - 27 medaljevinnere fra OL i Sotsji til start. Det blir tett mellom OL heltene fra Sotsji under årets Blinkfestival! Startfeltet ti årets Blink er sterkere enn noen gang tidligere. Hele 27 medaljevinnere fra året OL blir å finne på startstreken under sommerens store skifest i Sandnes og Lysebotn. Arrangøren melder om at vinterens store profiler i både langrenn og skiskyting tar turen til Blink i år.

Her er de største navnene: Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Ingvild Flugstad Østberg, Maiken Caspersen Falla, Heidi Weng, Aino Kaisa Saarinnen, Kerrtu Niskannen, Tiril Eckhoff, Synnøve Solemdal, Kaisa Makarainen, Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Bø brødrene, Martin Fourcade, Martin Johnsrud Sundby, Ola Vigen Hattestad Emil Jønsson og Teodor Peterson.

I tillegg til disse kommer de fleste andre norske profilene, samt utøvere fra 13 nasjoner. Her blir det mange fine dueller blant verdens beste langrennsløpere og skiskyttere!

Arrangøren melder om rekorddeltakelse i alle distanser og påmeldingen måtte i de fleste klasser stenges allerede etter noen timer. I Lysebotn Opp er det cirka 630 løpere som stiller til start deriblant cirka 170 seniorer.

Totalt kommer nærmere 900 løpere til å delta i årets Blinkfestival! I tillegg kommer de 2000 barna som får prøve seg på rulleski og skyte med laservåpen på Kidcampen i Sandnes.

De som ikke har fått plass på årets Blinkfestival kan ta del i sommerskifesten på NRK1 i beste sendetid.

Nyhet 14. mai: Påmeldingen til lysebotn er nå stengt, men for senior er det fremdeles ledige plasser. Seniorer som ikke enda har fått meldt seg på må sende mail til ktau@statoil.com This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Det er også mulighet for at andre i aldersbestemte klasser kan få plass, men de må sette seg på venteliste ved å sende til samme mail.

Nyhet 2. mai: Påmelding til Skifestivalen Blink 2014 er fullbooket i Sandnes for aldersbestemte klasser i langrenn. Skulle du ikke ha fått meldt deg på oppfordres det til å sette seg på venteliste ved å etteranmelde seg til Knut Taugbøl ettersom det fortsatt kan være en sjanse for ennå å komme med, pga justeringer med heat og tidskjema. Seniorklassene er fremdeles åpne, og Lysebotn opp er heller ikke fullbooket og åpent i alle klasser!

Etteranmelding langrenn

Knut Taugbøl
Tlf: 957 88 643
ktau@statoil.com

Se mer informasjon på skiforbundet.no

Kvalifiseringsregler langrenn Blink 2014

Sett av datoene 31.juli - 2.august! Da er det klart for sommerens store skibegivenhet i Sandnes og Lysebotn!

Torsdag 31. juli kan du prøve deg i Norges råeste motbakkeløp, Lysebotn Opp. Fredag og lørdag blir det kruttrøyk i Sandnes sentrum når verdenseliten staker seg vei gjennom gatene

NB!! Påmeldingene åpner 1. mai til både Lysebotn Opp og Blink ungdom og senior. Førstemann til mølla prinsippet! Selv om det er fullt i mange klasser allerede oppfordrer arrangørene til at sender inn din påmelding 

 Lars Vaular og CC Cowboys spiller under årets Blink

Påmelding via terminlisten    (min idrett)

Sjekk ut: http://blinkfestivalen.no/

Facebook: https://www.facebook.com/BlinkFest

Gjennopplev fjorårets Lysebotn Opp via NRK sport

Gjennopplev fjorårets BLINK via NRK sport