Hopp til innhold

Rapport samling Fonna 28/5-1/6

En strålende fartsamling på Folgefonna er over.

Det sportslige utbyttet på denne samlingen ble veldig bra. Stor treningsmengde i hver arena stor variasjon i utfordringer og progresjon i utfordringer er avgjørende for at løpere på ulike nivå henter oppnår stort utbytte av treningen. (NB! Timingloggen publiserer ikke på nett, men er sendt til klubbene)

Les full rapport fra kretstrener 

Hele 70 alpinister er påmeldt til sesongens første Fonna samling.

Fra tidligere:

Last ned full invitasjon  (eget påmeldingskjema sendt klubbene)

INVITASJON TIL ÅPEN SKISAMLING PÅ FONNA, 28.5-1.6.2014:

Det inviteres herved til sesongens andre ski-samling og den første på Fonna. Tema for samlingen er fartsdisiplinene og tema innenfor disse. Samlingen er et samarbeid med Hovden Skigymnas, og det vil bli tilrettelagt flere arenaer. Løperne inndelt i grupper etter alder rullerer gjennom de ulike arenaene i løpet av samlingen.

Samlingen er åpen for:  alle løpere

Overnatting:  «Hovdenhuset» i Krossdalen samt ett hus ved Flatabø overnatting i Krossdalen. Foreldre må bidra med innkjøp av mat samt kjøkkentjeneste. Det lages «vaktliste» ved frammøte onsdag 28.5.

 

NIF-EPI01, 01