Hopp til innhold

FreeskiCup Sauda 5-6 april

Velkommen til 3. renn i Freeski cupen i Sauda. Alle klubber ønskes velkommen til luftige svev og full trøkk! NB! det er kun renn søndag 6. april - lørdag 5. april er det trening samt mulighet for å se Sauda Back country challenge. Lørdag 1930 er det felles middag på Sauda fjord camping. Påmelding og info til BCC finnes her dersom noen lurer på det og har utøvere som ønsker å kjøre: https://www.facebook.com/events/356557797816708/?fref=ts

Sauda Fjord Camping har også et sportell i tillegg til campinghytter (vedlegg) hvis noen skulle ønske det. Priser på sportell er følgende: ENKELTROM SPORTELLET KR 350,- PR ROM PR DØGN DOBBELTROM SPORTELLET KR 550,- PR ROM PR DØGN PRISENE ER INKL SENGETØY OG UTVASK SPORTELLET HAR FELLES KJØKKEN OG STUE.

Online påmelding 

NIF-EPI02, 02