Hopp til innhold

Resultater NC, NM U23 og NM jnr. sprint Vind IL 14-16/2

Sivert Wiig HSG/Gjesdal IL gikk inn til sølv medalje under fredagens sprint i Menn 17 år. Løpere fra Agder og Rogaland kom hjem med en rekke plasseringer mellom 4-10 plass i løpet av helgen. Les reportasje i Gjesdalbuen

Alle resultater

Vind IL arrangerer Statoil Norgescup senior og junior, U23-mesterskap og NM sprint junior i 2014 på Vind Idrettspark 14.-16. februar 2014.

Alt om arrangementet

Nyheter og informasjon

  • Påmeldingslister for fredag lørdag og søndag er tilgjengelige. Korrigeringer inkl. supplering av brikkenummer og FIS-kode, må meldes snarest mulig og senest innen tirsdag 11. februar kl 14.00 til Bjørn Torgersen på bjo-torg@online.no. Endelig frist for etteranmelding alle dager er tirsdag 11. februar kl 14.00. Mer info her.
NIF-EPI03, 03