Hopp til innhold

Orfører åpner KM på Høgås

Resultater KM del I Høgås

Otra IL stod for et flott KM i helgen. Det ble rekord deltakelse og et yrende liv på skistadion både lørdag og søndag. Sjekk ut mange fine bilder via denne linken Ordfører sammen med primus motor Geir Magne Feed i Otra åpner arrangementet i toppbildet.

KM medaljører Fristil og sprint 2014 Oppdatert sammenlagtliste kretscup

Resultatlister lørdag (sprint)   Resultatlister søndag (fristil)

Les forøvrig det meste ang. KM  på Otra IL sine hjemmesider: http://www.otrail.no/

 

Startlister

Da påmeldingen stengte nærmet det seg 400 deltakere til søndagens fristilsrenn og over 350 til lørdagns sprint. Dette er fantastiske påmeldingstall og viser den store bredden langrennsporten har i kretsen. Skikretsen ønsker Otra IL lykke til med arrangementet. Ta gjerne turen opp til høgås og se barn, unge og eldre konkurrere i flotte løyper.

KM del I arrangeres på Høgås skianlegg 25-26 januar. Lørdag er det sprint klassisk og søndag fristil. Snøen er på plass og alt ligger til rette for et flott KM arrangement. Otra IL er vertskap og er viden kjent for sine fantastiske løyper.

Online påmelding innen onsdag 22. januar på følgende linker:

KM sprint lørdag       KM fristil søndag

Alt om KM på Otra ski sine hjemmesider

Les forhåndsomtale i Agderposten

Tine - stolt samarbeidspartner til Agder og Rogaland Skikrets

 

NIF-EPI03, 03