Hopp til innhold

Superildsjel fikk førjulsgave

Trygve Bringsverd, eller Mr. hopp som de fleste i Skinorge kaller ham, fikk en særdeles hyggelig førjulsgave torsdag 19/12.

Utdrag fra Agderposten:

Under det skiveteranen trodde var et rekruttarrangement i Froland, ble han overrumplet av Knut Olav Austeid fra Gjensidigestiftelsen som overrakte en kjempesjekk på 560.000 kroner.

Dermed kan Bringsverd og hans hoppentusiaster i Øyestad IF og skikretsen endelig realisere sitt drømmeprosjekt – en mobil hoppbakke. Hoppverdensmester Anders Bardal er blant dem som anbefaler bakken.

Hoppsportens fremtid

– Jeg er helt målløs. Dette var en fantastisk overraskelse. Dette betyr utrolig mye for hoppsportens fremtid på Sørlandet, sa en lettere sjokkert hoppgeneral.

Den unike prosjektet er naturligvis klekket ut av Bringsverd og har skapt stor entusiasme i Norges Skiforbund, hvor ikke minst landslagssjef Clas Brede Bråthen har uttrykt sin begeistring.

Idéen er genial. En hoppbakke bygget i aluminium monteres på en lastebil. Overrennet står fast, mens underrennet trekkes ut når bilen er parkert der bakken skal brukes. Hele operasjonen er gjort på få minutter.

Les hele reportasjen i Agderposten 

Et tidligere bilde av den mobile bakken på lasteplanet til bil

 

NIF-EPI03, 03