Hopp til innhold

Rulleskifest på Vikeså

150 barn og unge deltok i BIL rennet under den storslåtte åpningen av nytt rulleskianlegg på Vikeså.

I et forholdsvis snøfattig område er det svært viktig å legge tilrette for helårs aktivitet. Når det kommer snø vet vi også at det trengs svært lite i en Rulleskiløype før snøen kan benyttes. Vi har sett en fantastisk utvikling for langrennssporten i Agder og Rogaland de siste årene. Blink og den generelt økte interessen for rulleski har bidratt til dette, sier langrennssjef Åge Skinstad.

Fra det første spadetaket ble foretatt for 14 måneder siden, har det skjedd ganske mye i Vikeså. I helgen var det storstilt åpning av Bjerkreim IL sitt flotte rulleskianlegg. BIL rennet ble arrangert med 150 deltakere. Anlegget har kostet 5 millioner og velvillige sponsorer samt kommunen har gjort dette mulig.

Bli med på turen gjennom anlegget via hjelmkamera til en utøver:

http://www.nrk.no/rogaland/bli-med-gjennom-rulleskiloypa-1.11268359

Resultatliste BIL rennet

NIF-EPI02, 02