Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Rapport Fonna 1 18-21 mai

Fonna 1 ble planlagt som en fartsamling. Vi laget 2 trasêer, 1 enkel Super-G og 1 med bølger og hopp. Stor deltakelse og deilig å være tilbake igjen på Fonna! Snart er vi klar med ny samling.

Fagmøte og arrangørmøte

Det nærmer seg det årlige arrangørmøtet og fagmøtet i freeski og vi håper å se mange av klubbene representert her!

Trenerkurs alpint Fonna 29/6-2/7

På bakgrunn av innmeldt behov samt muligheten fra kretstrener til å samkjøre trenerutdanning ifbm. kretssamling inviterer vi klubbene til Trener I kurs

Blink 2023 - påmelding er åpen

2-5 august 2023 er det klart for ny folkefest i Ålgård, Lysebotn og Sandnes. Norges største skiarrangement sommerstid forvandles til et eldorado av konkurranser, frivillighet, naturopplevelser, familie på tur og gode publikumsopplevelser.

Regional hoppsamling Evje og Sandrip 27-28 mai

På vegne av Agder & Rogaland Skikrets inviterer til Hopphelg i Evje og Sandrip til samling og renn. Dette er starten på ny sesong, og da vil vi sette hovedfokus på miljø og sosialt, slik at utøvere og foreldre/trener kan bli kjent på tvers av klubber og kretser.

Seniorsatsing langrenn 2023-2024

Langrennskomiteen har via god dialog, prøvd å sette rammer for en ny seniorsatsing kommende sesong. Gjelder utøvere som vil satse og ikke kommer med på Team Elon Vest

se flere nyheter
nif-epi04, 04