Hopp til innhold

Saga skistadion er NNM-arenaen

Nordreisa IL Ski og Skiskyting ønsker alle velkommen til nordnorsk mesterskap (NNM) i langrenn 12. - 14. april 2024.

Nordreisa IL er en klubb med lange og gode skitradisjoner. Vi har 14 juniorløpere og hatt løpere i norgestoppen gjennom en årrekke. Vi har også norske mestere som har representert klubben på en fin måte.

Klubben driver både med langrenn og skiskyting, og jobber aktivt med rekruttering, med fokus på de yngste.

Vi har 30 aktive løpere fra 8 år og opp, og vi er stolte av det flotte miljøet som disse er med på å skape.

Nordnorsk skilinje på Nord-Troms Videregående skole er en viktig faktor for at skiidrett i Nordreisa og Troms for øvrig. Skilinja tilbyr ungdommer som ønsker å satse på skiidrett et fullverdig 4-årig utdanningstilbud, og dette er viktig for ungdommer i hele landsdelen.

Vi jobber for at både egne skiløpere, elevene på videregående skole og andre skiglade kan nyte godt av gode løyper på Saga skistadion, samta at Saga skistadion blir et naturlig samlingssted for hele skifamilien.

Aktive skiløpere, mosjonister og barnefamilier bruker anlegget hver eneste vinterdag og skaper liv og trivsel i løypene.

Nordreisa IL har arrangert NNM flere ganger tidligere, og både i 1999 og 2011.

Klubben har en erfaren arrangørstab, og det vil bli lagt ned flerfoldige timer med dugnadsarbeid innen mesterskapet er gjennomført.

Hele klubben og bygda gleder seg til mesterskapet, og vi håper at arrangementet tilfredsstiller forventningene fra deltagere og ledere som kommer til Nordreisa. Vi ønsker alle skivenner fra hele Nord-Norge hjertelig velkommen, og håper alle får fine og minnerike dager i nasjonalparklandsbyen Storslett.

Vennlig hilsen NNM-komiteen!