Hopp til innhold

2021 Gålå Equinor NC

Bli med i WhatsApp-gruppe 2  (All informasjon publiseres i begge grupper)

Bli med i WhatsApp-gruppe 1 (FULL) 

Se informasjon vedrørende løyper og snøforhold i artikkel nedenfor. 

Gålå Idrettsanlegg med de 5 klubbene Ruste IL, Vinstra IL, Tormod skilag, Harpefoss IL og Sør-Fron IL ønsker langrennsnorge velkommen til Gålåsprinten 2021!

Gålåsprinten gjennomføres fra fredag 26. november til søndag 28. november. Fredag er det 10 km(damer) og 15 km(herrer) fri teknikk for senior. Lørdag er det sprint fri teknikk for både senior og junior (1 felles juniorklasse for gutter og 1 for jenter). Søndag er det 10 km(damer) og 15 km (herrer) klassisk teknikk individuell start for senior. For juniorene søndag er det individuell start, 10 km klassisk teknikk menn junior og 5 km klassisk teknikk for damer junior. Det er norgescup for seniorer alle dager. Det er klasser for para junior og senior alle dager denne helga. 

Velkommen til Gålå!

  • Når: 26.11 - 28.11.2021
  • Hvor: Gålå Idrettsanlegg
  • Påmeldingsfrist: 23.11.2021

 

 

 

SAMARBEIDET MED NORGES SKIFORBUND (NSF) STARTET I 2009. AVTALEN OMFAVNER AKTIVITETER FRA SØR TIL NORD I NORGE. SAMARBEIDET INNEHOLDER TALENTUTVIKLING OG ALDERSBESTEMTE LANDSLAG I LANGRENN. I TILLEGG STØTTER VI ULIKE ARRANGEMENTER OG PROSJEKTER SOM EQUINOR NORGESCUP, EQUINOR MORGENDAGENS SKILEDERE, EQUINOR INTERNASJONAL TALENTSAMLING, EQUINOR REALFAG I SPORT.